If I told you I missed you, would you care? If I told you I couldn't live without you, would you be there? If I told you I could be your everything, would you give me a chance? If I told you I could make you happy, would you give me the perfect romance? If I told you you're the only one I think about, would you keep track? If I told you I loved you...would you love me back?

Thursday

I say Yes

Awalnya ku tak mengerti apa yang sedang ku rasakan. Segalanya berubah dan rasa rindu itu pun ada. Sejak kau hadir di setiap malam di tidurku, aku tau sesuatu sedang terjadi padaku. Sudah sekian lama ku alami pedih putus cinta dan mula terbiasa hidup sendiri tanpa asmara. Dan hadirmu membawa cinta sembuhkan lukaku. Kau berbeda dari yang ku kira.. Cuba dengarkan apa yang ingin aku katakan yang selama ini sungguh telah lama terpendam. Aku tak percaya membuat ku tak berdaya untuk ungkapkan apa yang ku rasa.

Aku jatuh cinta kepada dirinya, sungguh-sungguh cinta oh apa adanya. Tak pernah ku ragu namun tetap selalu menunggu. Sungguh aku jatuh cinta kepadanya.

Omg ini sangat lah jiwang. Bukan saya yang reka2 ni ayat, ni lirik lagu Aku Jatuh Cinta penyanyi dia Regina. Ada banyak lagi versi, tapi versi nyanyian Regina yang paling best. Ni lagu memang 94% sama dengan kisah saya sekarang. Yang 6% lagi GST. Haha.. Dari 2012 lagi dia try, masa tu hati saya masih tertutup untuk terima siapa2 dalam hidup. Dan dia try lagi 2015.. Saya pun tidak tau kenapa saya boleh terima dia. Tapi saya sedang cuba try test kenal dia. Tak kenal maka tak cinta ba kan. Haha. Zzzz...

0 apa kata kamu:

 
Just A Dream Blogger Template by Ipietoon Blogger Template