If I told you I missed you, would you care? If I told you I couldn't live without you, would you be there? If I told you I could be your everything, would you give me a chance? If I told you I could make you happy, would you give me the perfect romance? If I told you you're the only one I think about, would you keep track? If I told you I loved you...would you love me back?

Wednesday

Hospital Keningau I'm In Love

23:07 packing barang. Besok balik kk sudah. Berat betul ni hati mau balik, kalau timbang berat ni hati confirm rosak tu penimbang. 6 minggu di sini macam heaven tiba2 balik kk(kskb) yang bagaikan neraka.

Tadi kami buat farewell party d labor room. Collect duit n dorang darma masak. Best nampak staff2 makan dengan happy2. Bersyukur betul sebab Tuhan bagi peluang sama kami untuk praktikal sini dan jumpa staff yang sporting dan banyak ajar kami. Seriously sini lah saya belajar semua. Berdikari untuk conduct delivery, ve, kateter etc. Sebelum ni kami selalu bergantung sama staff (dulu 80% staff buat, kami cuma buat 20%). Staff sini betul2 train kami untuk buat kerja sendiri. Special thanks untuk sister2, staff2 nurse n kakak2 jm. Sekarang saya tau kenapa semua senior pun suka datang LR Hospital Keningau. Ada jawapan sudah untuk itu..

Untuk c prince charming, semalam naik hantar pt pg atas, nampak dia di kaunter. Shift dia sudah habis n dia still di sini? Dengar2 dia overtime. Dan tadi nampak dia lagi dengan jarak yang lebih dekat time makan. Omg hensemnya. Hahaha. Kalau kawan2 or staff baca ni tau lah dorang siapa saya kasi maksud tu. Ada satuorang ja prince sini. Gatal juga omg. Besok kami balik sudah, so confirm jadi secret admire ja la. Mungkin dia sudah berpunya. Yang penting ada bertentang mata sama dia kejap tadi. Hahaa. Ok sekian. Bagi peluang saya mau packing barang.

0 apa kata kamu:

 
Just A Dream Blogger Template by Ipietoon Blogger Template