If I told you I missed you, would you care? If I told you I couldn't live without you, would you be there? If I told you I could be your everything, would you give me a chance? If I told you I could make you happy, would you give me the perfect romance? If I told you you're the only one I think about, would you keep track? If I told you I loved you...would you love me back?

Saturday

Day 6: What Are You Afraid Of

Setiap orang mesti ada sesuatu yang dorang takut kan. Saya pun sama, saya takut giuk putih tu! *ulat putih dari sampah tu* Ishh. Entah lah tu takut atau geli. Dan saya takut clowns. Sangat. Hihi. Omg macam budak2!! Wakakaaa...

Saya takut bila kena suruh buat sesuatu yang saya tidak pernah buat sebelum ni, sesuatu yang baru untuk saya. Saya sebenarnya tidak suka orang tegur bila apa yang saya buat tu salah. Yala, kan saya tidak pernah buat ni benda. Saya risau apa pandangan orang kalau saya buat salah. Kadang2 sampai saya tolak untuk buat tu kerja. Mungkin yang saya takut sebenarnya bukan takut buat tu kerja tapi  saya takut ni ---> Not being good at something @ People judging you. *Adei eL, siapa lah yang perfect di dunia kan. Kalau buat salah ok lah, lepas tu sampai bila2 tidak akan lupa lagi.*

Dan saya takut mau fall in love again. Saya takut patah hati lagi. Tapi bila fikir2, bila nampak lelaki hensem, confirm crush juga. Mungkin yang saya takut sebenarnya ialah "Falling out of love". Haha.. Ini sedikit jiwang. *Sila abaikan ketakutan ini.*

Saya takut bila bapa marah. Muka dia garang. Kalau mama marah, saya tidak takut pula. Hahahaa.

Ada lagi kali lain tapi ini ja la saya mau tulis. Gaha. Zzzzzz..

0 apa kata kamu:

 
Just A Dream Blogger Template by Ipietoon Blogger Template