If I told you I missed you, would you care? If I told you I couldn't live without you, would you be there? If I told you I could be your everything, would you give me a chance? If I told you I could make you happy, would you give me the perfect romance? If I told you you're the only one I think about, would you keep track? If I told you I loved you...would you love me back?

Friday

Day 4

Day 4
Kerja bertiga juga, saya, eli n kakak S. Kakak S ada kursus, 2 hari dari Day 3 lagi. Petang kami pg lawatan rumah, tapi tu ibu tiada di rumah so kami direct pg beli kuih n jeruk. Balik rumah macam biasa tidur, jam 8pm bangun n pg mandi. Keluar ja dari tandas, punya lah bikin tekejut. Pintu depan rumah (di dapur juga tu pintu,maklum la tiada ruang tamu kan) terbuka luas. Saya ingatkan c eli keluar, tapi bila nanpak grill masih kunci, cepat2 saya tutup pintu. Takut2 ada penjahat bawa parang di luar. Pg bilik, c eli sedang baring2 main handphone. Omg! Saya kasi cerita lah sama c eli. Mungkin tu tombol ada rosak, jadi kami try2 lah pg buka. Sebab kami tidak pernah buka kunci ni tombol. Kami selalu keluar ikut pintu belakang. Masih tagap pula tu pintu, tombol pun tidak rosak. Tgk2 kejap di luar, tapi tiada orang juga. Ok fine. Sambung buat kerja masing2. Eli sambung baring, saya buat kerja sendiri di dapur. Cari mamam :). Sedang2 pakai mask *banyak jerawat saya..tidakkk*, rasa macam mau pg masak air. Sudah isi air dalam jug heater, soket sudah sambung, tinggal mau tekan suis lagi. Bila saya tekan ja.. omg blackout. Wahhh.. nasib ada cahaya lampu dari klinik. Saya kasi bangun c eli yang tidur nyenyak sudah. Kami try tgk suis utama di atas pintu. Bukan itu suis utama dia, tidak berfungsi pun tu suis. Saya mau keluar tgk di luar tapi c eli tidak mau. So, malam tidur bergelap n tidur berpanas la. Sabarr ja la. Zzz.

0 apa kata kamu:

 
Just A Dream Blogger Template by Ipietoon Blogger Template