If I told you I missed you, would you care? If I told you I couldn't live without you, would you be there? If I told you I could be your everything, would you give me a chance? If I told you I could make you happy, would you give me the perfect romance? If I told you you're the only one I think about, would you keep track? If I told you I loved you...would you love me back?

Monday

1 Minggu

Kalau betul tidak suka, please tell us(girl) early2 ba. *nah ambil ko Manglish sy* kesian ba kawan saya.. Punya lama sudah dia suka tu lelaki, yang lelaki ni pun tidak bagi apa2 respon, suka bagi harapan lagi tu. Hujung2 tiba2 cakap, saya sudah ada girlfriend. Tidak kah kasi luka hati orang tu.. Huhu, my friend, saya pun tidak pandai bagi nasihat, tu saya diam ja bila dengar cerita ko. Tunggu la dalam 3-4 hari. Ok la tu.. Pelan2 kasi lupa dia. Kasi kuat hati ok :)

1 minggu suda berlalu. 1 minggu saya rasa hidup saya macam tunggang langgang. Haha. Busy kerja, busy kejar kes, busy packing barang *nomad girl ba sy ni*, busy minta cross, busy mau jaga ni hati lagi. Rambut kusut, kulit makin gelap, berat menurun*kijap naik balik ni*. Prof d utm cakap tu tanda2 orang putus cinta tu.. Wakakaa. Harap2 kau bahagia di sana. Biar lah makan hati satu2rang.

Thursday

Let God write your love story :)

Many times people don't turn out to be who we thought there were, and the people we love are the one who hurts us the most. But we must keep moving forward, God puts people in our lives for a good reason and takes them away for even for a good reason. We may think it too hard to move on, and it is. To move on ALONE. But not with God's help. Remember we can do all things through Christ who strengthens us (Philippians 4:13). God can heal a broken heart, but you need to give Him all the pieces.

Wednesday

When I lost u, I found me

Tuesday

Pain or Happiness

Sunday

Quote of The Day.. 20 April 2014

Rather than turning the page, it's much
easier to just throw the book away. Raze the old to rise the new. 12 hari lagi genap umur suda eL.. Make a wish :).

The Power of Resurrection

Filipi 3:10-12
10 Yang kukehendaki ialah mengenal Dia dan kuasa kebangkitan-Nya dan persekutuan dalam penderitaan-Nya, di mana aku menjadi serupa dengan Dia dalam kematian-Nya,
11 supaya aku akhirnya beroleh kebangkitan dari antara orang mati.
12 Bukan seolah-olah aku telah memperoleh hal ini atau telah sempurna, melainkan aku mengejarnya, kalau-kalau aku dapat juga menangkapnya, karena aku pun telah ditangkap oleh Kristus Yesus.

 
Just A Dream Blogger Template by Ipietoon Blogger Template