If I told you I missed you, would you care? If I told you I couldn't live without you, would you be there? If I told you I could be your everything, would you give me a chance? If I told you I could make you happy, would you give me the perfect romance? If I told you you're the only one I think about, would you keep track? If I told you I loved you...would you love me back?

Thursday

28 Julai 2011



Packing my old books, I'll hope never meet all of u anymore..
-miss Rinda-

Wednesday

20 Julai 2011

Any change, even a change for the better, is always accompanied by drawbacks and discomforts.

Purple MYVI

Hari ini buzy ja . Banyak customer datang p kedai . Macam biasa banyak karenah aneh dorang .

Terfikir juga saya , bila saya mau cari kerja betul2 ni ? Sudah hampir satu tahun dari saya grad . Tapi masih malas malas mau serius cari kerja . Bukan saya tidak mau cari kerja . Saya mau tapi saya rasa selesa sudah di Ranau . Sudahlah semua peluang kerja saya sekarang luar dari Ranau dan yang sedih lagi luar dari Sabah ni . Wuhuhu . .

Malas malas mau kerja ni , masih juga ada impian tau . Minggu lalu ada orang datang p kedai promote kereta myvi baru . Wahhhhh ! i like it so much . PURPLE MYVI lagi tu . Tidak salah kan saya bermimpi . Ini impian baru saya ! Saya mau beli myvi purple yang baru . Chaiyo2 vera :)


Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan, pergilah ke tempat-tempat kamu ingin pergi. Jadilah seperti yang kamu inginkan, kerna kamu hanya memiliki satu kehidupan dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal yang ingin kamu lakukan.. <--- ni ayat saya dapat dari facebook kawan

Sunday

Menghitung Hari

pernah kah kamu rasa macam ni . . .

kamu cakap kamu benci seseorang tu . dia buat hati kamu sakit . kamu janji tidak mau jumpa dan tidak mau hubung dengan dia sampai bila bila lagi . kamu break up dengan dia . esoknya lepas tu kejadian , kamu masih marah dan tidak mau mengalah . kamu yakin dia akan mesej kamu seperti biasa dan kamu janji dengan diri sendiri tidak akan balas mesej dia . tapi tiada mesej dia juga . seminggu selepas tu , kamu masih bodoh tunggu dia .  sebab ego kamu tidak mau mesej dia . kamu sakit hati dan benci dengan dia . selain perasaan benci ada satu lagi perasaan lain . cakap rindu pun bukan . pernah kah kamu rasa tu perasaan ? perasaan bila cinta dan benci tu bergabung ? 
sebulan lepas tu kamu dapat mesej dari dia dan mesej tu buat kamu sakit hati sangat sangat sampai kamu rasa yang kamu tidak akan baik semula dengan dia sampai bila pun . dia buat kamu semakin benci dia . tapi sedar kah , kamu masih menghitung hari . menghitung hari sepanjang kamu lost contact dengan dia . macam masih mengharap tapi hati ego cakap kamu benci dan tidak mau berharap dengan dia lagi .  kalau betul kamu tidak harap sama dia lagi ,  kenapa kamu masih menghitung hari . kenapa kamu masih rasa kehilangan . orang cakap time will heal everything , tapi kenapa kamu masih tunggu .  mungkin kah sebab kamu bodoh , atau mungkin kah masa tidak pernah berjalan dalam dunia kamu ?

dalam 23 tahun ni , bulan Jun adalah bulan yang tidak akan dilupakan . you hurt my heart .


Saturday

16 Julai 2011

Tonight our skies have a new star while Heaven welcomed a new angel.

Rest In Peace to someone

when the life is start already ...
we cannot stop already...
we have the way to the end of life....

Ayat di atas ni yang dia tulis di facebook sebelum dia pass away .

Death never takes the wise man by surprise; He is always ready to go.

He is not friend of mine and I don't know who is he . Mungkin jumpa pun tidak pernah *walaupun tinggal satu daerah sama dia* . Tapi satu yang saya tau dia seorang yang baik hati . SANGAT suka berkawan . Seorang kawan yang baik . Huhu , terharu saya dengar semua cerita tentang dia . Cerita tentang semangat persahabatan dia dan cerita sebelum dia pass away . Even sebelum dia pass away , dia masih tunjukkan yang dia care sama kawan kawan dia . Semua itu tidak perlu lah saya cerita di sini . Saya orang yang bukan dia kenal pun boleh sedih dengan kepergian dia , apa lagi kawan kawan dia .

Saya tidak layak tulis tentang dia sebab saya ni bukan kawan dia . Kalau lah saya jumpa dia sebelum ini , pasti saya akan jadi salah seorang dari kawan dia sebab tiada orang yang bukan kawan dia . Semua orang adalah kawan dia . Dia kawan yang baik . Rest In Peace to you Ahui @ Fai Chai ...


Tonight our skies have a new star while Heaven welcomed a new angel.

Monday

I Need A Doctor - Eminem

I'm about to lose my mind
You've been gone for so long, I'm running out of time
I need a doctor, call me a doctor
I need a doctor, doctor to bring me back to life

I told the world one day, I would pay it back
Say it on tape and lay it, record it so that one day I could play it back
But I don't even know if I believe it when I'm saying that
Y'all starting to creep in, everyday it's just so gray and black

Hope, I just need a ray of that
'Cause no one see's my vision when I play it for 'em
They just say it's whack, they don't know what dope is
And I don't know if I was awake or asleep when I wrote this
All I know is you came to me when I was at my lowest

You picked me up, breathing life in me, I owe my life to you
but for the life of me, I don't see why you don't see like I do
But it just dawned on me, you lost a son
See this light in you, it's dark
Let me turn on the lights and brighten me and enlighten you

I don't think you realize what you mean to me, not the slightest clue
'Cause me and you were like a crew
I was like your sidekick, you gon' either wanna fight me
When I get off this fucking mic or you gon' hug me
But I'm not an option, there's nothing else I can do 'cause

I'm about to lose my mind
You've been gone for so long, I'm running out of time
I need a doctor, call me a doctor
I need a doctor, doctor to bring me back to life

It hurts when I see you struggle, you come to me with ideas
You say they're just pieces so I'm puzzled
'Cause the shit I hear is crazy but you're either getting lazy
Or you don't believe in you no more
Seems like your own opinion's not one you can form

Can't make a decision, you keep questioning yourself
Second guessing and it's almost like you're begging for my help
Like I'm your leader, you're supposed to fucking be my mentor
I can endure no more, I demand you remember who you are

It was you who believed in me
When everyone was telling you don't sign me
Everyone at the fucking label, let's tell the truth
You risked your career for me, I know it as well as you
Nobody wanted to fuck with the white boy Dre
I'm crying in this booth

You saved my life, now maybe it's my turn to save yours
But I can never repay you, what you did for me is way more
But I ain't giving up faith, and you ain't giving up on me
Get up Dre, I'm dying, I need you, come back for fuck's sake

I'm about to lose my mind
You've been gone for so long, I'm running out of time
I need a doctor, call me a doctor
I need a doctor, doctor to bring me back to life
Bring me back to life, bring me back to life, bring me back to life
I need a doctor, doctor to bring me back to life

It literally feels like a lifetime ago
But I still remember the shit like it was just yesterday though
You walked in, yellow jumpsuit, whole room, cracked jokes
But once you got inside the booth, told you like smoke

Went through friends, some of them I put on
But they just left, they said they was riding to the death
But where the fuck are they now, now that I need them
I don't see none of them, all I see is Slim
Fuck all you fair-weather friends, all I need is him

Fucking backstabbers
When the chips were down, you just laughed at us
Now you 'bout to feel the fucking wrath of aftermath, fagots
You gon' see us in our lab jackets and ask us where the fuck we been?
You can kiss my indecisive ass crack, maggots, and the cracker's ass

Little crackerjack beat, making wack mass
Backwards producers, I'm back bastards
One more CD and then I'm packing up my bags and as I'm leaving
I'll guarantee they scream, Dre don't leave us like that man 'cause

I'm about to lose my mind
You've been gone for so long, I'm running out of time
I need a doctor, call me a doctor
I need a doctor, doctor to bring me back to life

4 Julai 2011

If you can't sleep, then get up and do something instead of lying there worrying.  It's the worry that gets you, not the lack of sleep.
 
Just A Dream Blogger Template by Ipietoon Blogger Template