If I told you I missed you, would you care? If I told you I couldn't live without you, would you be there? If I told you I could be your everything, would you give me a chance? If I told you I could make you happy, would you give me the perfect romance? If I told you you're the only one I think about, would you keep track? If I told you I loved you...would you love me back?

Thursday

TEST YANG STRESS

Test PR
1. open book
2. soalan objektif (a, b, c, d or e)
3. lima soalan sahaja
4. 30 minit ( satu soalan 6 minit)

wow.. ni test nampak senang betul kan.. xpayah study pun boleh..

Peraturan:
1. tidak boleh cakap dengan kawan
2. sistem pemarkahan:
    -markah penuh untuk satu soalan ialah 2 markah
    -kalau kurang tepat tp masih betul dapat 1 markah
    -kalau salah 0 markah
    -kalau salah dan langsung tiada kena mengena -1 markah
3. duduk d tempat masing2, jangan jalan2. biar lecturer sendiri yang pungut kertas dari meja ke meja.
    *teringat mcmana lec mgamuk n kasi koyak kertas student sbb jalan2 masa dia mau pungut paper*
4. pastikan nama ditulis..
    *kalau xtulis, markah dgn sendirinya jadi 0*
5. kalau dapat markah negatif, markah test or exam seterusnya akan di tolak.. 
     *cth dpt -3 untuk test satu : test dua dapat 3... so carry mark = 0*!!


wawawa... tidak pernah orang dpt full mark walaupun open book test!! ada org boleh dpt -3 lagi... wahhhhhh!!!!! tiap kali test mesti rasa macam mau pg berperang.. hahhaaa!!

[12:21]

2 apa kata kamu:

Zezebel said...

Waaaaaa....
Susah juga ni sebenarnya sebab macam terlampau banyak yang tak boleh. Hehehehehe.... tapi secara logik tia kan berjalan kan waktu exam.

Good luck ya for your exam.

Elvyra Mait said...

zezebel: berjalan juga oo.. skema ba tu lecturer.. cepat lagi tu mengamuk kalau tidak dengar cakap dia.

thanx.. harap2 boleh jawab la final exam nanti..

 
Just A Dream Blogger Template by Ipietoon Blogger Template