If I told you I missed you, would you care? If I told you I couldn't live without you, would you be there? If I told you I could be your everything, would you give me a chance? If I told you I could make you happy, would you give me the perfect romance? If I told you you're the only one I think about, would you keep track? If I told you I loved you...would you love me back?

Wednesday

wake me up when september ends...

dear September,

dalam blog saya hujung bulan Julai dulu "Tidak Tau Mau Tulis Apa", saya ada tulis azam bulan Ogos. azam bulan Ogos: mau tulis 31 post sempena 31 hari d bulan Ogos.. malangnya azam bulan Ogos tidak kesampaian~ wohuhu.. saya berjaya buat 28 post ja.. ermmm.. *sedihnya azam xkesampaian*

so.. sempena bulan September yang indah ni, saya mau buat azam baru pula.. 
Azam Bulan September: mau ambil gambar sebanyak yang mungkin, upload d photobucket n masuk blog..:))
hahaha.. ok2, azam agak aneh2.. malas mau tulis panjang-panjang so senang2 masuk gambar ja la kan.. bukan semua gambar baru la, mungkin ada gambar lama juga.. ehehehee.... tunggu n lihat hujung bulan september ni,. harap2 azam September tercapai....


p/s: ZZZzzzZZzzzz... mengantuk.. wake me up when September end k.. :D

[14:20]

6 apa kata kamu:

Zezebel said...

Kasian tak kesampaian hajat di hati.
macam saya buat jadual untuk blog tu.
Tiap hari menulis jam berapa, komen pigi blog orang jam berapa, keja-keja backlink jam berapa etc.
Kalau boleh, tangan tu sentiasa rajin ambik gambar untuk blog. biar berpuluh gambar seminggu. Senang, boleh bikin cerita dari gambar.

Elvyra = Elbo = Vera said...

betul tu. ermm, bagus juga buat macam tu kan. lepas ni saya pun buat jadual lawat2 blog la..
haha.. itulah azam baru, mau letak gambar banyak2. malas mau tulis banyak2 kan. ;P

nizam omar said...

musim berhibenasi untuk orang yang selalu peluk teddy bear! hehehe.

Zezebel said...

Tiap post kena ada visual dan teks. Itu yang penting. Kalau tak nanti orang masuk blog jadi macam baca buku plak. teks itu berdasarkan gambar atau video, jadi senang nak buat cerita.

Elvyra = Elbo = Vera said...

@nizam: hehehheee..macam mana tau kita slalu peluk teddy bear? hahahaa...

Elvyra = Elbo = Vera said...

@zezebel: yup2.. kalau dulu saya buat macam buku teks. boleh2 boring baca blog sendiri. hahaa..

p/s: perlu ubah stail tulis blog ni.. ermmm...

 
Just A Dream Blogger Template by Ipietoon Blogger Template