If I told you I missed you, would you care? If I told you I couldn't live without you, would you be there? If I told you I could be your everything, would you give me a chance? If I told you I could make you happy, would you give me the perfect romance? If I told you you're the only one I think about, would you keep track? If I told you I loved you...would you love me back?

Tuesday

Quote

Sad Love Quotes

Sad Love Quotes

Sad Love Quotes

[22:13]

Wednesday

I didn't mean to hurt you..

can you forgive me again?
i don't know what i said
but i didn't mean to hurt you



i heard the words come out
i thought that i would die
it hurts so much to hurt you
then you were mad at me
you're not shouting anymore
you're silently...broken
i'd give anything now
to kill those words for you
each time i say something i regret
i cry, i don't wanna lose you
but somehow i know that you will never
leave me...yeah

'cause you were made for me
somehow i'll make you see
how happy you make me...oh
i can't live this life
without you by my side
i need you to survive
so stay...with me
you look in my eyes
and i'm screaming inside
that i'm suffering

will you forgive me again?
you're my one true friend
and i never meant to hurt you


[14:37]

Saturday

cuti-cuti ;)

16/9/10: sedang fikir aktiviti seterusnya.
*sambungan dari post sebelum ni*

16/9/10: karaoke bersama kawan2 di angsana. makan d food court. jalan-jalan d danga bay sampai malam. :)
17/9/10: karaoke sama onn dan lydia esther d Umall. makan + sambil tunggu dorang shopping, pg main game...puas hati!
18/9/10: rehat2 di bilik hari ni.. jap lagi mau post gambar2 sepanjang jalan-jalan minggu ni...

p/s: bahagianya cuti...

[15:30]

Thursday

saya suka cuti.. tapi 2 minggu tidak cukup.. ;(

sepanjang cuti 2 minggu ni, saya tersangat la buzy. tiada masa pun mau update blog. :P
hehehe.. masa cuti pun buzy? buzy jalan jalan ma. jalan sana, jalan sini.. makan sana, makan sini.. memang best betul la. thanx sama kawan-kawan. ok, saya mau cerita kejadian 2 minggu cuti ni.. ;P

mula cuti 4 september 2010, *minggu sebelum tu pun suda buat cuti sendiri, kah3..*.

3/9/10: makan2 di bilik kawan, lucy dan grace.
4/9/10: malam jalan2 d jusco.
5/9/10: masa untuk ke gereja :)
6-8/9/10: rehat di bilik, kumpul tenaga untuk minggu depan.. ;P *keluar makan di luar selalu, habis la $$ kalau macamni slalu.. diet pun tidak menjadi*
9/9/10: malam pergi ke gereja, stay di gereja 1 malam. esok mau pergi ke Tanjung Leman.
10-11/9/10: Tanjung Leman time!! mandi laut...
12/9/10: keluar makan sama anting, lydia n lucy.
13/9/10: malam tu pg balai cerap, bersedia untuk buat surprise birthday Ricky (14 sept), melepak sampai pagi 14.
14/9/10: makan mcD + tengo wayang (Resident Evil)
15/9/10: makan2 kelompok sel di rumah pastor.
16/9/10: sedang fikir aktiviti seterusnya.

[13:28]

Saturday

jatuh cinta dengan sahabat dekat

falling in love with your best friend..


mungkin ada yang berpendapat kejadian ini mustahil terjadi.. *contoh: saya sendiri.. kalau saya sudah anggap orang tu sebagai seorang sahabat, apa lagi sebagai sahabat dekat, saya tidak boleh lagi fall in love with him.. bagi saya, persahabatan itu sangat lah penting :)*. tapi bagi sesetengah orang, perkara ini tidak mustahil terjadi. ia banyak terjadi di sekeliling kita.. dan siapa cakap mereka tidak bahagia? :)

cinta melalui persahabatan ni bukan cinta hasil dari mengorat atau mengusha. cinta melalui persahabatan ni terhasil dari hubungan yang terjalin antara dua insan setelah sekian lama berkawan. dan seandainya cinta yang kita mulakan dari persahabatan itu MUSNAH suatu hari nanti, pasangan tersebut tidak akan berbaik sampai bila-bila. *ni yang saya tidak suka.. tapi kalau musnah la.. kalau kekal, mesti bahagia kan ;)*

satu lagi masalah yang dihadapi orang yang mencintai sahabat baiknya, dia terpaksa pendam perasaan dia.. kiranya jatuh cinta dalam diam-diam kan? kan lagi sakit macam tu.. gak baik kok.. *keluar pula Indonesia saya* hahaha... kalau sudah cinta, ngakuin aja dong.. jangan buat hati tu sakit.. nanti susah mau heal balik.. ermmm... baca ni (jatuh cinta diam-diam)

kalau saya kan.. *hehee.. mula la elbo mo bejiwang2~* susah bagi saya mau terima cinta dari sahabat baik sendiri.. mungkin ada yang tanya, macamana mau fall in love with him kalau tidak kenal dia dulu *sebagai sahabat*. tapi serius, saya tidak boleh bermula dari sahabat baik~ kalau saya sudah fall in love dengan dia dalam diam-diam sebelum jadi sahabat, mungkin boleh la.. saya cuma harap dapat pasangan hidup yang boleh dijadikan sahabat.. hahaa...


nasihat saya, kalau betul kau suka seseorang, biarpun dia sahabat kau.. terus terang saja sama dia, nanti kau akan menyesal seumur hidup kalau dia sama2 orang lain.. kalau pun masa kau luah perasaan, dia tolak kau.. terima ja la.. sekurang2nya tiada lagi penyesalan kan.. dan teruskan persahabatan itu.. jangan menjauh dari dia.. dan jangan biarkan dia menjauh dari kau.. siapa tau suatu hari nanti, dia akan jatuh cinta sama kau kan? chewah ayat ni bah~ hahaha... tapi pastikan dia single la~~ jangan kena tuduh jadi perampas sudah.. wakakkaa...

saya jumpa quote ni:
persahabatan senang bangettt untuk menukar menjadi cinta,
sedangkan cinta itu agak susah sama sekali bertukar menjadi persahabatan.


p/s: pernahkah anda mengalami jatuh cinta dengan sahabat dekat anda sendiri?

[23:18]

AOP - Do You Really Love Me (Masihkah Kau Mencintaiku)

bukannya ku tak percaya
bukannya ku tak bersyukur
atas yang ku terima
selama ini dari kamu

sungguh ku hanya berharap
kalau ku satu-satunya
manusia di hatimu
yang kau cintai selamanya

do you really love me
jangan marah padaku
wajarku ku ingin tahu
seberapa kau cintaiku

semua karena hatiku
hanya bisa untukmu
ku hanya memastikan
do you really love me


Wednesday

wake me up when september ends...

dear September,

dalam blog saya hujung bulan Julai dulu "Tidak Tau Mau Tulis Apa", saya ada tulis azam bulan Ogos. azam bulan Ogos: mau tulis 31 post sempena 31 hari d bulan Ogos.. malangnya azam bulan Ogos tidak kesampaian~ wohuhu.. saya berjaya buat 28 post ja.. ermmm.. *sedihnya azam xkesampaian*

so.. sempena bulan September yang indah ni, saya mau buat azam baru pula.. 
Azam Bulan September: mau ambil gambar sebanyak yang mungkin, upload d photobucket n masuk blog..:))
hahaha.. ok2, azam agak aneh2.. malas mau tulis panjang-panjang so senang2 masuk gambar ja la kan.. bukan semua gambar baru la, mungkin ada gambar lama juga.. ehehehee.... tunggu n lihat hujung bulan september ni,. harap2 azam September tercapai....


p/s: ZZZzzzZZzzzz... mengantuk.. wake me up when September end k.. :D

[14:20]
 
Just A Dream Blogger Template by Ipietoon Blogger Template