If I told you I missed you, would you care? If I told you I couldn't live without you, would you be there? If I told you I could be your everything, would you give me a chance? If I told you I could make you happy, would you give me the perfect romance? If I told you you're the only one I think about, would you keep track? If I told you I loved you...would you love me back?

Saturday

Millionaire's First Love

Part last sudah.. Lagu dia best :))


A Millionaire’s First Love ialah sebuah komedi romantik yang berkisar mengenai Kang Jae-kyung yang merupakan seorang jejaka kaya yang bongkak dan dimanjakan. Dia memandu kereta mewah, melepak di kelab mewah dan menaiki motosikal di dalam kawasan sekolah.

Apabila harijadi yang ke-18nya kian dekat, dia bakal mewarisi harta datuknya, tetapi datuknya telah menetapkan syarat. Beliau tidak akan mendapat hartanya dengan sewenang-wenangnya. Jae-kyung dipindahkan ke sebuah sekolah yang baru di Gangwondo sebuah daerah terpencil.

Beliau terpaksa menjalani kehidupan sebagai seorang remaja biasa di mana dia tidak boleh menduduki rumah yang mewah dan kesemua kad kreditnya dihentikan. Dia tidak mempunyai pilihan lain lalu menuju ke kawasan kampung tersebut untuk menjalani kehidupan yang tidak pernah dialaminya.

Jae Kyung bertemu dengan Eun Hwan (Lee Yeon Hee) di sebuah kota yang kecil di mana beliau merasa sesuatu perasaan yang berbeza, sesuatu yang istimewa dan sesuatu yang mungkin boleh mengubahkan sifatnya yang bongkak dan mementingkan diri.

Huhuhu.. Cerita selanjutnya sila lah tengo sendiri.. Sedihhh T_T. Sedih tapi tidak sempat pun mau menghayati. Yala, tengo movie masa dalam makmal.. Balik2 tengo sampel, takut tiba2 ada yang tidak betul. Free2 ulang balik semua. T_T bagus kamu tengo ni...

[21:59]

0 apa kata kamu:

 
Just A Dream Blogger Template by Ipietoon Blogger Template