If I told you I missed you, would you care? If I told you I couldn't live without you, would you be there? If I told you I could be your everything, would you give me a chance? If I told you I could make you happy, would you give me the perfect romance? If I told you you're the only one I think about, would you keep track? If I told you I loved you...would you love me back?

Sunday

i'm lovin' it!!

Photobucket


mcD kesayanganku.. chewah~ Dulu wajib makan mcD setiap minggu, kalau  tidak sempat makan di luar, minta yang delivery pula *patut xpandai mo kurus2!!*. Selalu order double chez burger n chicken mcDeluxe n kalau order, sundae coklat mesti ada.. Rasa tidak perfect pula kalau tiada sundae *suka vanilla tau.. bukan tu coklat dia*.

Tapi hari tu masa makan sama kawan2 *lydia, vero, hazel, emie n fel*, dorang kasi rekomen suruh saya makan GCB. Dorang beramai-ramai cakap GCB "SEDAP". Dalam fikiran masa tu "mcD memang sedap semua tapi yg ni nmpk lagi sedap.. nyum2..." Saya pun mengorder la dengan jayanya. Memang3 sedap :))..... Ni menu limited edition tau.. Tidak tau la sudah habis or belum. Semester ni saya kurang makan mcD.. Tu tidak tau perkembangan mcD sekarang. Huhuhu.. Minta maap mcD.

Yang lawak saya rasa hari tu masa kami makan:
Lawak 1: Saya mau order Pineapple Passion *ganti sundae coklat* tapi masa di kaunter, tidak dapat sebut pula "Pineapple Passion". Rasa macam telampau jiwang mau sebut nama tu eskrim. wakkakaa... Sundae coklat la juga kesimpulannya... *buli2 durang kasi ketawa sy sbb tu alasan saya*

Lawak 2: Masa pilih tempat duduk tu, dorang pilih tempat duduk di bahagian dalam. Duduk paling hujung dekat sama dinding *mcD jusco Skudai ni tau*. Ok la, tempat memang strategik kalau mau tengo orang :D, nampak kedai Dunkin' Donuts lagi.. Tapi yang lawak tu, duduk dekat sama patung mcD merah~~ Saya takut seram sama tu patung!! wahahahhahaa.... malu2~ seram la.. *takut sama clown dlm cerita 'IT the clown'.. Sampai sekarang masih rasa seram. wuwuwuw... Mau kasi masuk pic IT the clown tapi takut tngu gambar dia. pigi tngu la sendiri. Mustahil2 sampai skrg masih seram. huhu..* Saya pun duduk la membelakang, nanti tidak habis pula makanan kalau duduk depan sama tu patung.. hahahahahahaa....

Lawak 3: Kalau siapa2 yang pernah makan GCB, kamu baca la tulisan2 di kotak dia. Memang jiwang habis. Kami semua pun sampai bejiwang2 makan. Habis juga la makan, sedap kan. Hahahaa...

Lawak 4: What's Your G? Soalan yang boleh dapat RM 5000. Kenapa lawak? Hahahhaa... Ada la sebab dia tu.. Topik yang tidak habis2 kami bincang. wakkakakaa.....

p/s: i'm in luv wif mcD lagi...



[22:55]

0 apa kata kamu:

 
Just A Dream Blogger Template by Ipietoon Blogger Template