If I told you I missed you, would you care? If I told you I couldn't live without you, would you be there? If I told you I could be your everything, would you give me a chance? If I told you I could make you happy, would you give me the perfect romance? If I told you you're the only one I think about, would you keep track? If I told you I loved you...would you love me back?

Friday

*boring*

adoi naa... sangat la boring *elbo2~ bnyk kerja belum siap lg oi*



kerja yg banyak tahap super duper la buat saya jadi boring~ walala~


bila la mau siap semua ni~~ wuhuhu... siap 1 kerja, dtg 1.. siap lagi 1 kerja, datang 2~ bertambah secara bereksponen skali..huhu



ok elbo~cukup2 on9!! skrg masa utk buat kerja!! esok akan jadi hari yg buzy.. xsiap pula kerja nanti..hehehe..



chiaw~

 
tidur pula~adoiii

Thursday

*homesick*

Menghitung hari~ detik demi detik~ masa ku nanti apa 'kan ada~
wawawawawa... rindu rumah~ mau balik rumah~ *air mata melimpah bak air terjun Sigura-gura*

Pelik tapi Benar: tahun 2009 ni saya xpijak tanah Sabah pun.. wuwuwu... inikah yg dinamakan takdir? *chih~apa saya melalut ni*
Dulu kol mama.. ni saya ambil 1 drpd 30 petikan dr perbualan kami masa tu:
bobo: maa~~ sy rindu kamuuu~~ (kamu= mama, bapa n adik d rumah)
mama: haishh~ apa mau rindu2 ni.. belajar dulu.. nanti2 la fikir kami sini.. kami semua ok jak pun~ xpayah la rindu2.. 
bobo: *xterkata**airmata sekali lagi mengalir (lebih deras) mcm air terjun Sigura-gura*
dlm fikiran masa tu mengharap mama ckp: "kami pun rindu kau~~".. jawapan tidak seperti yg dijangkakan~

Tapi.. hehehe... tu jawapan sudah cukup bagi saya semangat~ saya tau dorang rindu saya... woohoo~
semalam saya kol mama lagi.. ni petikan perbualan terbaru:
bobo: ma.. baru2 ni saya rasa penat betul~ saya xmau study lagi.. saya penat suda~ "banyak lagi sy cakap tapi dirahsiakan utk menjaga nama baik sendiri..hehehe*
mama: napa juga mcm ni?? dulu kan sudah janji mau stdy bagus2.. mau dapat kerja bagus2..
bobo: saya xmau lagi.. saya penat sudah mau stdy2 ni..*air mata betakung macam tasik utm*
mama: sia2 la stdy 15 tahun ni kan? apa yg sudah kau kasi mula, mesti kau kasi habis.. jangan kalah sama diri sndiri.. dari kecil pernah ka kami paksa kau stdy? xpernah kan... kami percaya jak sama kau.. kau boleh jak sampai d U kan?...*utk pengetahuan: dorang xpernah paksa saya stdy mcm dorang buat sama kakak, abg2 n adik saya...hehehe*
bobo: *silent mode*
mama: kau harapan mama n bapa.. kami tunggu kau ni.. 
wahwahwah...tu ayat yg mengharukan "harapan...kami tunggu kau".. saya jadi INSAF!! ... wahhhh....(perbualan seterusnya xperlu diceritakan.. sangat menyedihkan..kah3~)
ok2.. hujung tahun ni balik juga elbo! skrg masa utk stdy.. lpas ni jangan escape kelas lagi ok~ heee...

apa2 pun... saya still rindu rumah~ rindu mama n bapa n adik.. wuhuhu...

tunggu kepulanganku~ lalala....*napa la saya ni..sentimental betul..heee*
 
Just A Dream Blogger Template by Ipietoon Blogger Template